Recenzija: Mr. Black Crna Maska za Lice

April 12, 2017 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u još jednu beauty recenziju! Ovoga puta na redu je nova maska za lice koja se nedavno pojavila na tržištu. Nadam se da ćete uživati u postu!

Tema današnjeg posta je Mr. Black Luminizing Peel-Off Black Mask odnosno Mr. Black crna piling maska za lice. Ovaj planetarno popularan proizvod je kod mene stigao pre nekoliko nedelja tako da sam iskoristila to vreme da se upoznam s njim pre nego što vam prenesem svoje utiske.



Dolazi u kartonskom pakovanju u kome se nalazi zgodna crna tuba sa 60gr proizvoda u sebi. Ovo je maska koja služi za piling, čišćenje lica i čišćenje pora, popularna ''crna maska''. Nakon otvaranja pora umivanjem toplom vodom ili tapkanjem lica toplim mokrim peškirom, ova maska se nanosi na lice u tankom sloju uz izbegavanje predela oko očiju i usana. Maska se po uputstvu drži 30 minuta na licu odnosno dok se ne stegne do kraja. Iz mog iskustva, 20 minuta je sasvim dovoljno da se maska stegne kako treba. 

Tekstura proizvoda je gelasta i brzo se na vazduhu steže. Senzacija tokom stezanja maske na licu je čudna, ali ne i neprijatna. Bilo bi najbolje da ne menjate facijalnu ekspresiju dok je koristite kako bi se maska najbolje slegla na licu. U slučaju razgovora ili menjanja facijalne ekspresije, možete osetiti zatezanje kože lica kada se maska već stegne. 



Skidanje maske se izvodi izjedna, najbolje od brade ka čelu. Prilikom skidanja maske nećete osećati bol i sam čin skidanja nema veze sa klipovima na koje ste možda naišli na internetu gde žene jako bolno skidaju neke druge crne maske sa lica. Mene skidanje ove crne maske nije bolelo i najviše podseća na uklanjanje selotejpa sa kože. Uzmite u obzir da ova maska i služi da vam očisti pore i ukloni suvišne masnoće i nečistoće. U uklanjanju nečistoća i čišćenju pora ova maska je poprilično uspešna. Posebno bih je preporučila osobama sa proširenim porama koje se često prljaju ili osobama sa masnom kožom.



Cena ove maske iznosi 1299 RSD na sajtu Mr. Black a uskoro ćete moći da je nađete i u DM radnjama širom Srbije. Jedno pakovanje vam ukoliko je koristite redovno (npr. dvaput nedeljno) iz mog iskustva može potrajati oko mesec dana.

Nikada vam ne bih preporučila da naručujete jeftinije kineske verzije ovog kozmetičkog proizvoda iz prostog razloga što su to neprovereni proizvodi koji se nanose na lice i stoga mogu izazvati niz problema. 

Više o brendu Mr. Black: http://mrblack.rs/

Podelite svoja iskustva sa ovom ili sličnim maskama u komentarima dragi moji!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: