SrediMe - Sve za ulepšavanje na jednom mestu

June 17, 2017 Venoma 2 Comments


Dobrodošli u novi pažljiv pripremljen post iz beauty sekcije dragi moji. Šta sam to sve istraživala za vas što se ulepšavanja tiče u proteklom periodu pročitajte u narednim redovima. 

Nedavno sam se našla u dve nezgodne situacije. Početkom svakog leta, moja kozmetičarka postaje sve zauzetija što znači da ukoliko se ne najavim dve nedelje unapred, moja korekcija gela na noktima ne može biti zakazana u onom terminu koji je meni neophodan. Osim toga, moja omiljena frizerka se nedavno iz mog kraja iselila u udaljen deo grada, toliko dalek da bi mi zaista oduzelo previše vremena da više puta mesečno putujem do nje. 



Kako su mi i farbanje i korekcija gela na noktima bili preko potrebni u kratkom roku, u pomoć mi je pritekao internet sa idealnim rešenjem preko sajta SREDIME.RS . U pitanju je sajt koji je pravo blago za sve zaboravne devojke koje ne zakažu termin svog tretmana na vreme (poput mene na primer), kao i pravo mesto za rešavanje svakog hitnog beauty slučaja.



Ono što mi se posebno dopalo je to što sam se registrovala za bukvalno trideset sekundi, a onda je moje putovanje počelo. I nije se zaustavilo samo na frizeru i korekciji noktiju. Toliko je zabavnih tretmana i opcija na ovom sajtu - od masaže i wellness mogućnosti za dovođenje vašeg tela i duha u balans, preko depilacije, manikira i pedikira sve do šminkanja za posebne prilike. Sve što mom telu, licu i kosi treba mogu jednostavno pretražiti na jednom mestu.


I svako zakazivanje tretmana je na samo klik od mene. Brzo sam na SREDIME.RS odabrala deo grada koji mi odgovara, kao i cenovni rang koji je u skaldu sa mojim mogućnostima. Pri odabiru salona sam se takođe vodila komentarima u kojim sam pročitala iskustva klijenata koji su tamo već bili. Čim sam odabrala salone koji su mi se učinili zanimljivim, odmah mi je iskočio spisak slobodnih termina. Nema čekanja, zivkanja, natezanja.  

Sve se lako zakaže u terminima koji vam najviše odgovaraju i onda ušteđeno vreme možete posvetiti drugim stvarima koje su vam bitne. A još lakše je uz SREDIME.RS android aplikaciju koja vam nudi identične mogućnosti kao i sajt, samo preko telefona, tako da možete istraživati i zakazivati bilo gde da se nađete.

Šta mislite o ovom konceptu istraživanja sveta lepote i zakazivanja na klik od vas dragi moji? Podelite vaše misli sa mnom!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


2 comments:

  1. Odlična ideja da naprave takvu aplikaciju! Hvala na preporuci, sad ću da instaliram :D Dragana

    ReplyDelete