Recenzija Avon Maskara Ultra Volume

March 08, 2018 Venoma 0 Comments



Dobrodošli dragi moji u najnoviju beauty recenziju. Danas ću vam pričati o novitetu iz Avona - u pitanju je Avon True Ultra Volume Lash Magnify Maskara koju možete naći u najnovijem Avonovom katalogu.



Avon Ultra Volume maskara dolazi u crnom kartonskom pakovanju sa zlatnim dekorom. U kutiji se nalazi deblja crna maskara sa zlatnim slovima koja savršeno stabilno stoji uspravno i van organizera za šminku, a zbog obima lako ju je i naći u ženskoj torbi ako ne nosite ceo neseser sa sobom. Sama maskara sadrži izdašnih 10 ml proizvoda u sebi. 




U katalogu možete pročitati da je u pitanju inovativni smartfibre kompleks koji je implementiran u ovu vodootpornu maskaru, bez grudvica i razmazivanja, što mogu da potvrdim. Četkica je obimna i u obliku badema, tako da je zgodnija za gornje trepavice nego za donje, ali se može naneti i na donje uz malo opreznosti. Trepavice podiže iz korena i pruža jako lep volumen i gustinu, bez slepljivanja trepavica. 




Razlika je primetna već u jednom sloju, a i dva sloja možete naneti za efektniji rezultat bez da vam se slepe trepavice ili naprave grudvice. Ono što bih predložila jeste uvijanje trepavica pre korišćenja maskare. Ova Avon Ultra Volume maskara daje naglašen ali i dalje prirodan look vašim trepavicama i može se nositi ceo dan i u svakoj prilici. Skidanje je bez problema bilo kojim dvofaznim skidačem šminke.




Maloprodajna cena je takođe plus - Avon True Ultra Volume maskaru možete nabaviti po ceni od 449 RSD u trenutnom Avon katalogu.

Da li kotistite Avon proizvode drage moje? Da li ste probali ovu maskaru? Koji vam je omiljen njihov proizvod?

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook |


*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


0 LOVELY COMMENTS: