Recenzija: Avon Little Black Dress Weekend parfem

April 20, 2018 Venoma 1 Comments



Dobrodošli u moj novi post dragi moji! Danas ćemo ćaskati o novitetu u liniji Avon parfema za proleće - u pitanju je Avon Little Black Dress Weekend parfem iz novog prolećnog kataloga. Uveliko poznati originalni Avon Little Black Dress se već dugo nalazi na listi omiljenih parfema mnogih dama, a ove sezone imamo priliku da isprobamo novu interesantnu verziju tog parfema.





Avon Little Black Dress Weekend parfem karakteriše mirisna nota korzikanskog limuna, cveta narandže i indonežanskog pačulija, a napravljen je tako da se slaže uz vašu neobaveznu šik haljinu. U samom katalogu se nalazi mirisna stranica na kojoj možete testirati ovaj miris. Dolazi u elegantnoj crno-zlatnoj kartonskoj kutijici u kojoj se nalazi bočica od 50ml. U ponudi su takođe i mini miris od 10ml i losion za telo od 150ml iz iste linije.



Sama mirisna nota je citrusna i jaka. U pitanju je parfem koji je po mom mišljenju idealan za svaki poseban događaj, odlazak na večeru ili noćni izlazak, a dame koje vole jače mirise ga mogu nositi i preko dana. U prvih nekoliko sati nakon nanošenja parfem se intenzivno oseća, ali nije ''težak'' i ne guši. Dugotrajnost mu je otprilike 6-7 sati prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Ukoliko ste probali i dopala vam se originalna verzija Avon Little Black Dress parfema, sva je šansa da će vam se dopasti i nova Weekend verzija ovog mirisa.



Cena Avon Little Black Dress Weekend parfema iznosi 999 RSD u aprilskom katalogu u sklopu promotivne akcije ''Bilo koji parfem u pola cene'', dok je regularna cena ovog parfema 2070 RSD.



P.S. ovom prilikom možete osvojiti haljinu Ane Ljubinković uz pomoć nagradne aktivacije ''Mala crna haljina na tvoj način'' na sajtu avonbox.rs . Nadam se da ćete se zabaviti!

Da li ste probale ovaj parfem drage moje? Šta mislite o Avonovim parfemima i koji vam je omiljeni?

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook |


*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


1 comment:

  1. Avon definitivno ima sjajna pakovanja i sviđa mi se sa koliko pažnje pakuju poklončiće blogerkama :)
    Nisam nikada probala njihove toaletne vode ali s obzirom na to da kažeš da je nešto jači...definitivno mi ne bi odgovarao. Ja sam više za blaže note :)

    ReplyDelete