Recenzija: Avon Anew Perfect Skin Splash hidrirajući tretman za lice

June 13, 2018 Venoma 1 Comments


Koliko ste puta odložili alarm ujutru u želji da ostanete bar još pet minuta u krevetu pre nego što se suočite sa novim danom? Za neke od nas, to znači više od jednog odlaganja alarma i mogućnost manjka vremena za adekvatno spremanje za početak novog dana. Zato vas danas kroz ovu sažetu recenziju upoznajem sa linijom proizvoda namenjenim nama kojima upravo fali tih pet minuta ujutru.


Avon Anew Perfect Skin linija proizvoda predstavlja posebno proizvedene proizvode za negu koji otklanjaju znakove umora i nedovoljnog sna, čuvaju svež izgled vašeg lica lica i daju zaglađen efekat kože kakav obično težimo da postignemo omiljenim fotofilterom.

Proizvod iz Avon Anew Perfect Skin linije koji sam imala prilike da testiram u poslednje vreme je Avon Anew Perfect Skin Daily Skin Boosting Splash odnosno Avon Anew Perfect skin hidrirajući tretman za lice - dnevna vodica za lice.



Avon Anew Perfect Skin hidrirajući tretman za lice dolazi u simpatičnoj plastičnoj bočici u kojoj se nalazi 125 ml proizvoda. To je dnevna vodica za lice (a možete je naneti i na vrat i dekolte po želji) koja se nanosi pre vaše uobičajene dnevne kreme i za 15-ak sekundi daje licu osvežen i blistav izgled. Sama bočica na svom vrhu ima dozer koji olakšava korišćenje, a vodicu možete nanositi prstima ili tupferom. Proizvod je izuzetno prijatnog i osvežavajućeg mirisa i vodica se jako brzo upija. Nakon nanošenja ove vodice primetila sam da mi je lice blistavije i svežije, a i ten je blago ujednačeniji. Može služiti i kao zamena za prajmer. Posebno mu pribegavam tokom opuštenih dana kada uopšte ne želim da stavljam šminku, ali želim da poboljšam izgled svog lica.



Ono što je sjajno kod ovog proizvoda jeste što je namenjen svim tipovima kože, a mojoj suvoj posebno odgovara. U Avon Anew Perfect Skin liniji takođe možete naći jutarnju kremu, kremu za predeo oko očiju, noćnu kremu i BB kremu.


To je sve što sam vam pripremila za danas i nadam se da će vam moji utisci o ovom proizvodu biti od koristi. Pišite mi ukoliko ste probale nešto iz nove Avon Perfect Skin linije proizvoda drage moje!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije. Svi utisci i mišljenja su objektivna i lično moja.


1 comment: