Recenzija: Golden Rose HD puderi i korektor

August 31, 2018 Venoma 0 Comments


Zdravo dragi moji i dobrodošli u najnoviju beauty recenziju! Danas ćemo zajedno razgledati i ćaskati o novoj kolekciji Golden Rose proizvoda pod nazivom Golden Rose HD u kojoj se nalaze Golden Rose HD Foundation High Definiton tečni puder, Golden Rose HD Powder High Definition puder u kamenu i Golden Rose HD Concealer High Definition korektor. Ova tri proizvoda predstavljaju osnovu svakog makeup-a i volim što se HD linija proizvoda sastoji upravo iz njih. Cela kolekcija dolazi u elegnatnom crnom pakovanju sa zlatnim i belim slovima, a puderi su zapakovani u kartonska pakovanja.



Golden Rose HD Foundation High Definiton tečni puder dolazi u pakovanju od 30 ml i ima faktor za zaštitu od sunčevih zraka SPF 15. Sam tečni puder nosi epitete soft focus flawless finish koji se odnose na to da sadrži posebne pigmente u formuli koji obasjavaju lice, prikrivajući nedostatke i fine linije. Sadrži vitamin E i ne sadrži ulja. Licu daje blurring efekat, otprilike kao beautify filter koji verujem da je bio i inspiracija za ovaj proizvod.



Nijansa koju sam ja imala prilike da isprobam jeste 104 Beige. Na slikama iznad možete dobiti utisak o samoj teksturi. Što se osećaja na licu tiče, ovaj Golden Rose HD tečni puder je pogodan za moju suvu kožu. Ne isušuje je dodatno i čini mi se da je pomalo i hidrira, bez mašćenja i osećaja težine. Sama pokrivna moć je srednja kao što je naglašeno na pakovanju, što bi za mene značilo da ću ga najverovatnije više koristiti kad prođu vrućine. S obzirom da lako crvenim na visokim temperaturama, tokom leta koristim Golden Rose 2in1 foundation and concealer koji ima potpunu pokrivnu moć. Još jedan utisak o Golden Rose HD tečnom puderu koji sam stekla jeste da mi lice izgleda izuzetno prirodno sa njim i da može lako da se postigne prirodniji izgled uz pokrivanje nesavršnosti ovim puderom.

Ovaj puder možete nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 733 RSD i možete ga naći u čak 16 nijansi.



Drugi proizvod o kome ćemo ćaskati danas je Golden Rose HD Powder High Definition puder u kamenu. Prethodno sam skoro do kraja istrošila Golden Rose Longstay puder u kamenu kojim sam bila super zadovoljna tako da sam se jako radovala isprobavanju ove nove formule. Dolazi u izdašnom pakovanju od 12.5 grama i može se naći u 4 verzije/nijanse među kojima su i translucent, banana, medium fair i nude beige. 

Golden Rose HD puder u kamenu je zaista dostigao moja visoka očekivanja. U samom pakovanju se nalazi i sunđerčić za aplikovanje koji ja lično volim da koristim, ali sam proizvod se pokazao odlično i sa četkom za kameni puder. Ovaj puder se može koristiti i samostalno i za setovanje tečnog pudera. Formula je neverovatno svilenkasta i puder se ne oseća na licu. Sadrži faktor za zaštitu od sunčevih zraka SPF 15 i daje licu prirodan izgled baš kao i prethodni tečni puder. Puder koji možete videti na slici je u nijansi 203 medium fair. Možete ga nabaviti po ceni od 518 RSD.



I treći proizvod koji ćemo razgledati danas je Golden Rose HD Concealer High Definition tečni korektor vrlo popularnog dizajna sa jastučićem na vrhu koji olakšava aplikaciju. Sam korektor sadrži 3ml proizvoda u sebi i može se naći u 8 nijansi. Sama aplikacija je laka i zanimljiva, klikom na donji deo pakovanja istiskujete proizvod u jastuče kojim onda nanosite proizvod na lice.


Tekstura samog proizvoda je lagana ali se brzo suši tako da je potrebno sa njim brzo raditi odnosno raditi jedno po jedno područje odmah po nanošenju, bilo da su u pitanju predeli ispod očiju ili delovi lica koje želite da posvetlile. Takođe bih preporučila da obavezno stavite prajmer ispod ako imate suvu kožu kao ja. Od cele HD kolekcije, ovaj proizvod ima najjaču pokrivnu moć (potpunu) i sjajan je za prikrivanje podočnjaka i nepravilnosti na licu. Potrebno je jako malo proizvoda za potpunu pokrivnu moć tako da mogu da zaključim i da će mi potrajati. Nakon naošenja sam koristila nakvašen beauty blender da bolje utopim proizvod u ostatak makeup-a. 

Golden Rose HD tečni korektor možete kupiti po ceni od 548 RSD, a nijansa koju ste videli na slikama je 03.



To je bilo sve za današnju recenziju drage moje! Sve Golden Rose HD proizvode, kao i ostale njihove proizvode možete nabaviti u Golden Rose Beauty Shop-ovima (Aviv Park Pančeno, Zrenjanin, Zvezdara i Big Fashion), Lilly drogerijama, kao i drugim parfimerijama i apotekama, a uskoro se očekuje i zvaničan online Golden Rose shop.

Da li ste probale nešto od novih Golden Rose HD proizvoda drage moje? Javite mi svoje utiske!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: