Avon Anew Platinum Insant Eye Smoother Recenzija

October 18, 2018 Venoma 0 Comments



Zdravo drage moje i dobrodošle u najnoviji beauty post! Danas za vas imam nešto novo i drugačije od Avona. U pitanju je inovacija u 2018. godini u Avonu pod nazivom Avon Anew Platinum Insant Eye Smoother. Ukoliko mučite muku sa podočnjacima, otečenošću, kesicama i boricama ispod očiju, ovaj post će vas definitivno zanimati.



Avon Anew Platinum Insant Eye Smoother je proizvod koji dolazi u ljubičastoj tubi u kojoj se nalazi 15 ml providnog gela. Ono čemu je ovaj insant gel za predeo oko očiju namenjen jeste da vam u roku od dva minuta ukloni tamne krugove, smanji otečenost, ublaži bore i zategne kožu. Dakle, nije u pitanju preparat za negu nego quick fix uz pomoć kojeg ćete praktično odmah videti rezultate u efektu liftinga koji može potrajati i do 8 sati.



Sam proizvod se nanosi tako što rasporedite sitne kapljice ispod oka i razmažete na željeni predeo. Jedna tuba može potrajati i za do 120 upotreba što je poprilično wow. Ovaj Anew gel je klinički testiran i prilagođen koži oko očiju. Sastojci koji su korišćeni se klasifikuju kao glina, a proizvod funkcioniše tako što voda u proizvodu omogućava nanošenje, a kako voda nestaje, glina se suši i dovodi do efekta zatezanja kože. Potrebno je izuzetno malo proizvoda za postizanje željenog efekta.



Na slici iznad možete (bar se nadam) videti rezultate na mojim podočnjacima. Kamera takva kakva jeste je uhvatila koliko može, a moji utisci su sledeći: nadutost je skroz nestala, plavetnilo podočnjaka se značajno smanjilo, a fine linije oko očiju su značajno ublažene.



Ovaj proizvod najbolji efekat daje starijim damama koje imaju veću količinu bora i finih linija oko očiju, ali može pomoći bilo kome ko ima problema sa izraženim podočnjacima i nadutošću u tom predelu. Takođe je sjajan dodatak svakodnevoj makeup rutini obzirom da nanošenje ne oduzima puno vremena.

U aktuelnom Avon katalogu cena Avon Anew Platinum Insant Eye Smoother-a iznosi 2100 RSD za jednu tubu, a 3360 za dve tube. Takođe možete naručiti tester po ceni od 40 RSD da vidite da li vam proizvod odgovara.

To je sve što sam vam pripremila za danas drage moje! Ukoliko ste probale ovaj proizvod, slobodno mi javite vaše utiske!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: