Farmasi noviteti za jesen 2018 Recenzija

October 16, 2018 Venoma 0 Comments


Zdravo drage moje i dobrodošle u novu beauty recenziju! Danas ćemo zajedno razgledati Farmasi novitete za jesen 2018 koje sam nedavno dobila prilike da isprobam, a koje možete naći u aktuelnom Farmasi katalogu. U pitanju su novi Farmasi BB ruževi za usne i razni kozmetički proizvodi za negu kože poput krema za ruke, losiona za telo i gelova za tuširanje. Ako želite da saznate sve o novim Farmasi proizvodima za jesen, nastavite sa čitanjem!


Prvi proizvod koji ćemo razgledati danas je Farmasi BB Matte Lipstick. U pitanju je kremasta formula ruža koja pruža pun mat efekat, bez osećaja težine na usnama zbog dodatka ulja. Takođe sadrži SPF 15 faktor za zaštitu od sunca. Može se naći u 6 nijansi od kojih na slici iznad s leva nadesno možete videti nijanse 03, 02 i 06.

Farmasi BB mat ruževi u stiku su super laki za nanošenje i već u prvom sloju pružaju punu pigmentaciju. Prijatni su za nošenje, a uz olovku za usne njima se mogu i optički povećati usne. Dugo se drže na usnama, potrebna je minimalna korekcija posle hrane i pića. Nijanse 02 i 03 su praktične nude nijanse koje se mogu nositi u svakoj prilici, dok je nijansa 06 idealna za večernju varijantu i ujedno je moj favorit. Cena Farmasi BB mat ruževa je 399 RSD.


Sledeći proizvodi koje ćemo razgledati danas su Farmasi Naturelle kreme za ruke koje možete nabaviti u čak 5 verzija. Dolaze u dopadljivim šarenim tubama u kojima se nalazi 75 ml proizvoda. Od tri kremice koje sam dobila, dve sam odvojila za poklon vama u Instagam nagrađivanju, dok sam Farmasi Naturelle kremu za ruke sa uljem argana i kofeinom lično isprobala kako bih vam prenela svoje utiske. U pitanju je lagana i nežna krema za ruke koja se insantno upija. Nije potrebno mnogo kreme jer se lako razmazuje, tako da će jedno pakovanje potrajati. Prijatnog je i svežeg mirisa, ne miriše na kafu iako sadrži kofein. Po mom mišljenju nije u pitanju krema za oporavak intenzivno oštećene kože, već za svakodnevnu negu. Pruža divnu hidrataciju suvim rukama. Takođe, izuzetno je povoljna - cena Farmasi Naturelle krema za ruke iznosti svega 119 RSD.


Sledeći artikal je poseban pre svega po tome što je ovog oktobra na posebnoj akciji gde ga možete nabaviti sa 70% popusta. U pitanju je Farmasi Naturelle losion za ruke i telo sa arganovim uljem i kofeinom koji dolazi u pakovanju sa pumpicom i sadrži čak 300 ml po akcijskoj ceni od 119 RSD. Losion je slične teksture kao krema za ruke, prijatnog svežeg mirisa i lepo se upija. Sjajan je za svakodnevnu hidrataciju i suvu kožu.


Takođe ćemo danas ćaskati o Farmasi Naturelle gelu za tuširanje koji, kao i Farmasi Naturelle kreme za ruke, možete naći u 5 različitih verzija (sa maslinovim uljem, ekstraktom lavande itd.). Isprobala sam gel za tuširanje sa agranovim uljem i kofeinom. U pakovanju se nalazi 375 ml proizvoda. Gel je slatkastog mirisa, lepo peni i sjajno radi svoj posao. Možete ga naći u aktuelnom Farmasi katalogu po ceni od 229 RSD.


Iako za ovaj proizvod ne mogu da vam prenesem lične utiske s obzirom da sam ga odvojila za Instagram poklanjanje, o Farmasi BB All in one beauty balm kremi sam čula sve najlepše. Dolazi u belo-plavoj tubi i može se naći u svetlijoj i tamnijoj nijansi. Sadrži ulje makadamije, vitamin B3, ekstrakt zobi, SPF 15, protein svile, kolagen i arganovo ulje. Svi ovi sastojci zajedno rade na hidrataciji kože, prirodnom sjaju, zaštiti od sunčevih zraka, usporavanju starenja i izjednačavanju tena. U pakovanju se nalazi čak 50ml Farmasi BB kreme po ceni od 299 RSD.


Poslednji proizvod o kojem želim da vam prenesem svoje utiske je Farmasi SkinTrends micelarna voda 3u1 za sve tipove kože sa ekstraktom acai bobica. Ova micelarna voda me je najprijatnije iznenadila svojom učinkovitošću. Nežno skida svu šminku rastvorivu u vodi i ne ostavlja tragove za sobom. Miris je blago ''apotekarski'', a providno pakovanje sadrži 225 ml. Samo treba paziti da ne uđe u usta kada se skida karmin jer je gorkog ukusa. Vrlo sam zadovoljna ovom Farmasi micelarnom vodom jer se ponaša slično kao popularna Garnier roza za osetljivu kožu, a cena je pristupačnija za mililitražu koja se dobije. Inače, cena Farmasi micelarne vode iznosi 199 RSD u aktuelnom katalogu.

To je sve što sam vam pripremila za danas drage moje. Nadam se da ste uživale u recenziji i da vam je bila korisna. Javite ako ste i same isprobale neke od Farmasi noviteta za jesen zimu 2018/2019.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: