Catrice najnoviji make up trendovi (EVENT)

October 15, 2018 Venoma 0 Comments


Dobrodošli dragi moji u novi post! Prošle nedelje je Venoma Fashion Freak tim bio pozvan na predstavljanje najnovijih makeup trendova za jesen zimu 2018/2019 u organiziciji brenda Catrice pa ću se u ovom postu potruditi da vam prenesem svoje utiske o svim interesantnim i korisnim informacijama koje sam ovom prilikom saznala!


Poznati nemački make up brend, Catrice, predstavio je najnovije trendove za sezonu jesen/zima 2018 u prijatnom ambijentu Bitef Art Cafe-a u Beogradu. Njihove nove proizvode odlikuju visokokvalitetni sastojci, luksuzne teksture, inovativne formule i pristupačne cene, a inspirisani su novitetima sa svetskih modnih pista.Catrice teži da nam obezbedi šminku koja je postojana i pruža svež izgled tokom celog dana. Kako bi se samo visokokvalitetni, moderni i inovativni beauty proizvodi našli u torbi svake dame, stručni tim Catrice posećuje najveće svetske modne prestonice, pronalazeći inspiraciju za razvoj novih linija.

„Dva puta godišnje 25% naših proizvoda se menja, pa uvek postoji nešto novo što možete da otkrijete i probate, po pristupačnim cenama” – istakla je Ivona Hudan, regionalni PR menadžer kompanije WM2 cosmetics, zastupnika brenda Catrice.  Kvalitet Catrice proizvoda garantuju visoki standardi i stroge provere koje se sprovode u celokupnom lancu, od proizvodnje i dobavljača do make up palete na prodajnom mestu. Testiranje, kako proizvoda tako i sastojaka za šminku, na životinjama je strogo zabranjeno, a svi proizvodi su bezglutenski (gluten free) što ujedno znači i vegan friendly.Divno smo se družili na Catrice eventu i dobili smo priliku da isprobamo sve nove Catrice proizvode za predstojeću jesen i zimu, kao i neke od već postojećih favorita. Uskoro vam prenosim detaljne utiske o svim Catrice novitetima, a poneki proizvod se može naći i u poklanjanju na mom instagramu.

P.S. ne zaboravite da pratite Catrice dešavanja i novitete preko njihove facebook stranice.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma0 LOVELY COMMENTS: