Miss Sixty autumn collection

August 05, 2010 Venoma 0 Comments



Miss sixty je brend koji kod nas predstavljaju u okviru Fashion kompanije pod cijim su okriljem Replay, Killah, Fornarina, Guess, Energie i mnogi drugi, a odnedavno i Bata. Osnovani 1990 kao suplement odnosno komplement liniji Energie, kao sto vidite, probili su se daleko :)

Vise o istoriji brenda: http://www.shoeshoeonline.com/miss-sixty-shoes

Miss Sixty je meni oduvek bio malo preskup za nase uslove, vecini nedostizan i na snizenju. Takodje im ni kvalitet nije toooliko dobar da opravda onolike cene-dakle vecinom se placa marka a ne kvalitet u ovom slucaju. Imaju lepih i zanimljivih stvarcica koje se retko gde drugde mogu naci-odnosno nigde bas takve. Imaju oznaku MissSixty ili Miss60 na svim artiklima, upravo naglasavajuci da ste kupili tu i tu marku-to je inace samo jos jedan nacin reklamiranja kompanije preko njenih potrosaca. Postoje mnogi 'jaci' brendovi od Miss Sixty cak i na nasem trzistu, medjutim, Miss Sixty je, kao i Replay, postao izgleda simbol prestiza na ovom nasem mucenom Balkanu. Jer, je li, ipak malo ko ovde ima 500evra u sezoni za Just Cavalli cipelice, dok se 150evra za Miss Sixty ili Replay mogu nekako skrpiti-"who needs food anyway?"-princip, kako ga ja zovem :D

Izasle su na sajtu novi artikli za narednu sezonu, nisam videla da je nesto posebno stiglo u radnje, mozda svega jedan par cizama, ali na sajtu se moze skinuti kompletan katalog u pdf-u na stranici:
http://collection.misssixty.com/EN/catalogue/

I naravno, evo komada koji su mi se najvise dopali za narednu sezonu:



0 LOVELY COMMENTS: