Shopping report :)

September 15, 2010 Venoma 9 Comments



U medjuvremenu sam uspela da se dokopam slicica onog bolera i prsluka koji sam pominjala na kraju ovog posta. Evo kako oni otprilike izgledaju:

In the meantime I managed to find pics of those two items I talked about at the end of this post . Here's how they look like.

1.
Tally Weijl prsluk od 2700. E sad, zamislite ga u skroz krem verziji (verujte mnogo bolje izgleda xD).
Tally Weijl vest that costs 27euros. Now imagine it in cream/beige colour - believe me, it looks a lot better xD

2.Ovo je takodje slicica jednog TW proizvoda, ali je najpribliznija onom krzenom boleru iz Terranove koji mi se dopada a kosta 1990din. Malo je elegantniji i skroz crn :)

This is also a pic of TW item, but it's the closest pic to that bolero in Terranova that I liked, that costs 20euros. It's a bit more elegant and all black :) The rest of the post is written in serbian language because it's related to mostly local brands and stores that could be found in Belgrade, so there's not much interesting in there for foregins. For those of you who do not speak serbian, feel free to read some of my earlier posts, they are all written in english ;)



U medjuvremenu sam se jos malo prosvrljala po radnjama u centru. U Republic-u na pocetku Knez Mihailove (nadam se da se dobro prisecam imena, nikako ne uspevam da zapamtim) je u toku poslednja rasprodaja, stvari su na veeeelikom snizenju a jos uvek postoji sirok izbor krpica, pretezno u malim velicinama. Kvalitet je diskutabilan doduse, neki komadi su ok, drugi i ne bas. I obuca im je bas bas snizena a ostalo je lepih modela.

U Aleksandar Junior je stigla vrlo vrlo lepa nova kolekcija cizmica, veoma mi se dopada, posebno jedne bas onako napadne, crne "kozne" preko kolena, sa shnalama sa strane. Na svu srecu, vec sam kupila "over-the-knee" boots u NewYorkeru na samom pocetku sezone pa cu se suzdrzati od jos jedne kupovine :D

Ima i jedna relativno nova radnja na Bulevaru, u naslovu ima "betty boop" ili tako nesto, malo ispod Depoa, prodaju fenomenalnu obucu, kvalitet je diskutabilan, ne mogu da tvrdim da su to cipele koje ce da traju jer mi bas ne izgledaju tako, ali dizajn im je fenomenalan.

Bila sam do "Calliope" radnje u Makedonskoj, ima slatkih majica negde u rasponu 500-800din. Nova kolekcija im je jako lepa, ali bas lupaju po ushima sa cenama O.O Ne znam sta se to dogadja, oduvek su bili dosta pristupacni.. Dopala mi se jedna jakna, kad ono na etiketi 17000din O.O Neka, hvala, mozda neki drugi put. Videla sam doduse preslatku majicu na kratke rukave od 590din, imala je neke simpaticne skice devojaka na sebi, u roze,ljubicastoj ili beloj boji, verovatno bih je uzela da nemam vec 10 takvih kod kuce. Bilo je jos puno raznih varijanti majica sve su bile bas cute, tako da, ukoliko vam fali slatkih majica na kratke rukave, pravac Calliope :)

Onaj Empiro Armani na Terazijama je jos u pripremi, ali sam bacila pogled u prolazu - radnja ce biti vrh vrhova, kao i sama odeca unutra.. Kao i same cene doduse.. Ali dobro, sta sad, retko je lepo a jeftino xD

U P.S.-u sam naisla na gomilu velikog prstenja u rasponu 450-800din, za svaciji ukus. Iskreno, ja ih ne volim nesto preterano - ne volim prstenje uopste preterano, jer imam male prste pa nikad ne nadjem velicinu kad mi se neki dopadne, pa se iznerviram. Stoga ih samo gledam uglavnom :D Ovde mozete videti moju malenu kolekciju. Druga prelepa stvarcica koju sam tamo nasla je torbica crne boje koja izgleda upravo ovako:

samo u crnoj varijanti i kosta 2000din. U iskrenom sam iskusenju bila, ali s obzirom da vec imam dve (evo ih na kraju ovog posta) torbice u obliku srca, mislim da bi jos jedna bila malo previse, posebno u boji u kojoj je vec imam. I posebno zato sto telefon, pare i licna jedva stanu u nju xD Stoga ce izgleda moja ljubav prema stvarcicama u obliku srca preskociti ovaj artikal.

U Accessorize-u na samom kraju Knez Mihailove su izgleda prebacili svu robu s greskom, robu sa snizenja i robu sa snizenja od sezone ranije. Dakle, ima sta da se iskopa, iako je izbor mali. Sada su one shalove i rukavice (koje sam pominjala na kraju ovog posta) jos vise snizili (i bilo je krajnje vreme), kostaju oko 500din sto je stvarno povoljno i prilika je koju trebate ugrabiti, shalovi su po dva metra a rukavice kozne, nije ih jos puno ostalo, ali mozda budete imali srece ;)

I ludo sam se zabavila u Zari :D Ali o tome cu u posebnom postu, sutra ili prekosutra. :) Za sada ovoliko od mene.

By: Venoma

9 comments:

  1. Bas je koristan ovaj shopping report, keep'em coming:D Sto se tice accessorize-a, u uscu je ista situacija, tu su artikli s greskom i te fine rukavice i salovi i kape. A i ja sam se zalepila za jedne over-the-knee u stradivariusu a nisu mi bas neophodne (citaj:cist hir).
    Tu betty boop radnju sam i ja primetila letos, imali su predivne cipele (inspirisane guess-om) i niske cene, samo sto su stikletine bile previsoke za mene.

    ReplyDelete
  2. Videla sam te u Stradivariusu, jedna moja drugarica je isto odlepila za njima :D medjutim, meni su vise odgovarale ove iz NewYorkera, presrecna sam sa njima iako jos uvek nisam imala priliku da ih obujem. Ali bice :D

    ReplyDelete
  3. oh I like the furry vest a lot! It's about the time of the year for it too. and the little coin purse is so cute too

    ReplyDelete
  4. Ja trazila u NYorkeru tvoje, ali nisam nasla:( Je l' mogu one da se navuku preko farmerki ili samo mogu na gole noge+hulhopke?

    ReplyDelete
  5. @ pop champagne I'm glad you like it and that you visited my blog :)))

    @jovana ja sam ih navlacila samo na golu nogu, mislim da bi mogle i na neke tanje skiny farmerke, ali da znas da su bas bas uske, vise su one iz stradivarijusa za pantalone od ovih po mojoj proceni :)

    @zmaga, always glad to help :D

    ReplyDelete
  6. ja bila danas u zari u knezu. nervni slom od lepote sam dozivela! sive leopard leprshave haljine, teget sa braon pojasem, onda one bezoblichne u puder rozoj svili sa ruskom kragnom :mama: pa sakoi, ah sakoi sa zlatnim dugmicima. a one dugachke haljine? pantalone?
    znash shta, pre plate tamo se ne vracam! :)

    ReplyDelete
  7. Sta da ti kazem, zato sam najavila poseban post o Zari, ima toliko toga :D A sto su sajt sredili, svaka im cast, jes' da jos nema cena u din, ali nema veze, ovo sve sjajno izgleda i na sajtu i uzivo :D

    ReplyDelete
  8. Super pises :) Ja sam za Zarom odlijepila kad sam bila u Bg, kamo srece da sam imala vise novca pa da se nakupujem za cijelu jesen.

    ReplyDelete
  9. Drago mi je ada ti se svidja :)) U Zari covek stvarno pozeli da ostavi sve svoje prihode xD

    ReplyDelete