Mndjuse na poklon / Earings as a gift

November 26, 2010 Venoma 5 Comments

 Nedavno su dve moje koleginice nekako dosle na ideju da mi nisu kupile poklon za rodjendan (koji je bio u avgustu o.O) i da bi to stvaaarno nije u redu. Na sta sam se ja potpuno frapirala. Posto su takve kakve su tvrdoglave (svako ko se druzi sa mnom iz nekog razloga ima tu karakteristiku) ja sam nedavno zavrsila sa dva para novih mindjusa u svojoj izdasnoj kolekciji :)  I ovim putem se zahvaljujem Tam i Sashi jos jednom na ukazanoj paznji i porucujem im da ih puno volim (znaju one to, al' posto ne pricam cesto takve stvari, evo da se iskupim preko svog bloga xD ).

Recently two of my friends from faculty came to an idea that they still haven't bought me a birthday present (tho my birthday was in august) o.O and they thought that's just so wrong. I personaly thought they are just acting silly :) But, soon as they are at least as stubborn as I am, I ended up with two new pairs of earings this week :) I would like to thank Tam and Sasha again, and tell them I love them a lot (they know that, but I'm not a 'love-showing' kind of person, so I thougth to make up for it a bit through my blog xD ).







XoXO
Venoma


5 comments:

  1. Mindjuse su prelepe!
    Oba para, mada mi je za nijansu prvi veci favorit!
    Divan poklon, zaista!:)

    ReplyDelete
  2. Prve su mi divne!
    Uostalom kao sav nakit iz Sixa :)

    ReplyDelete
  3. moj favorit su prve, odlicno izgledaju!!!! vec znam kako bi ih iskombinovala! :) super su i druge, ali prveeee mi vec prirasle za srce! :)

    ReplyDelete
  4. Drage moje, znate gde da ih nadjete ako vam trebaju ;)))) :*

    ReplyDelete