Ariel Super događaj za Super žene

October 04, 2013 Venoma 6 Comments


Ovog utorka na specijalno organizovanom događaju u Studiu Prostor, uz pomoć ambasadora Maje Nikolić, brend Ariel je sa zadovoljstvom objavio da je postao jedini deterdžent za pranje veša koji je preporučen od strane Indesit-a u Srbiji, za izvanredno pranje odeće koje se postiže čak i pri kratkim ciklusima. Povod večeri bio je takođe i odavanje priznanja svim super ženama, a moja malenkost je dobila priliku da se nađe među njima! ^^ Moderatori događaja bili su Milan Kalinić i Maja Nikolić.


Ariel bolje od bilo koga zna da su žene danas zauzetije nego ikada ranije. Bilo da je u pitanju posao, porodica, obavljanje kućnih poslova, ili pak nalaženje malo vremena za sebe, one moraju da prave dobre izbore kako bi sve postigle i uzele najbolje od života. Zapravo, da bi danas uspele, žene moraju postati savremene super žene!


Ariel, kao dugogodišnji partner i pomoćnik svake super žene, spremio je potvrdu za njihov trud i javno priznanje od strane prijatelja i porodice, organizovanjem jedinstvenog takmičenja Ariel u potrazi za super ženama, koje je trajalo od 21. avgusta do 17. septembra na zvaničnoj Ariel Srbija Facebook stranici. Pobednice takmičenja Ariel u potrazi za super ženama osim priznanja za svoja dostignuća i trud osvojile su i specijalne nagrade - Ariel proizvode i personalizovane pesme tekstopisca Saše Miloševića. Pet glavnih dobitnica takmičenja je pored ovih nagrada, takođe dobilo i profesionalno fotografisanje, kao i prilku da Ariel objavi njihove priče.





A mi smo se, dragi moji, stvarno lepo družili. Sa nekima sam se na ovom eventu srela opet, sa nekima po prvi put, ćaskali smo uz koktele, a frizer Studia Prostor je na nagovor Vanje i Jelene dobio jedinstvenu priliku da mi napravi lokne. I bile su totalno fabulous, moram da priznam... Kući sam otišla mirišući na Ariel, a trenutno mi i sav čist veš miriše na isti! ^^
 
I'm wearing:
super woman badge,
Decibel blouse,
Mall of style owl necklace, don't forget you can get 30% off the price of any product with code ''venoma''!
hair by Studio Prostor)

I šta kažete, kako mi stoji? ^^ 

Nadam se da vam se dopao postić, komentari su tu za vaše utiske i pitanja :) Ukoliko se ova prevremena zima smiri u skorije vreme, vraćam se brzo sa jesenjim kombinacijama.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


6 comments: