Adidas open run + Running collection

October 03, 2014 Venoma 4 Comments



Srećan petak svima koji slave! :) Sinoć smo svratili do Adidas radnje gde smo bacili pogled na nove Adidas kolekcije prilagođene različitim sportskim aktivnostima i potrebama i raspitali se o Adidas open run trci.

Prva adidas Open Run trka uz moto #BoostBelgrade biće održana 4.oktobra oko Savskog jezera na Adi Ciganliji. Start i cilj trke biće ispred restorana "Jezero" gde će se u 10.30 časova održati  zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11 časova, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Srbije.

Broj učesnika nije ograničen, ali svi koji budu želeli da trče nosiće startne brojeve, zato je neophodno da se prijave putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs  ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC Delta City, gde će takmičari moći odmah da preuzmu i startne brojeve. Svi koji se budu online prijavili za trku startne brojeve će moći preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na sam dan trke, na info pultu adidas Open Run.

 Pobednik trke, osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača, koja istrče trku, bez obzira na postignut rezultat, dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike. (izvor)


















Nosim: Džemper: Lookbook store   Jeans: Oasap   Sneakers: Oasap   Jakna: Tidestore   Torba: Lookbook store

Nadam se da vam se dopao post :)


Until my next post,
Venoma


4 comments:

  1. Super su patikice, a i ti. :P <3

    ReplyDelete
  2. adidas is a fab brand..i like this new collection
    kisses

    ReplyDelete
  3. Bila sam na trci danas zahvaljujuci tebi V.! Hvala za post! :D Jelena

    ReplyDelete