Recenzija: Golden Rose Noviteti Proleće 2018

March 21, 2018 Venoma 0 Comments



Zdravo dragi moji u dobrodošli u novi beauty post! Ovom prilikom ćemo pričati o novim Golden Rose proizvodima koji vas čekaju na policama drogerija i Golden Rose shop-ova ovog proleća. Pričaćemo o Golden Rose Foundation & Concealer 2 in 1 puderu i korektoru, Golden Rose Metallic sjajevima za usne, Golden Rose Metallic olovkama za oči, Golden Rose Metals mono senkama i Golden Rose Lip Butter proizvodima za negu usana. Pripremite se, polećemo!





Počećemo sa proizvodom kojim sam se najviše oduševila - Golden Rose Foundation & Concealer 2 in 1 - Golden Rose 2u1 puder i korektor dolazi u providnoj bočici sa pumpicom u kojoj se nalazi 30 ml proizvoda. U pitanju je nova formula koja se može koristiti i kao korektor i kao tečni puder, te je stoga tekstura gušća nego kod većine tečnih pudera. Prekrivna moć je odlična (full coverage) i za moje lice je potrebna jedna i po pumpica za potpunu prekrivenost. Proizvod se malo teže razmazuje, ali ono što je sjajno jeste da beauty blender upija mnogo manje proizvoda nego kod drugih pudera, upravo zato što je gust. Nijansa koju imam je 05 Cool Sand i savšreno odgovara mom bledom tenu. Proizvod sadrži vitamin E i SPF 15, bez ulja i dodatih parabena. Na mojoj suvoj koži se pokazao sjajno i stoji ceo dan bez problema. 





Zatim tu je Golden Rose Metals Metallic Shine Lipgloss - Golden Rose metalik sjaj za usne koji dolazi u elegantnoj providnoj bočici u kojoj se nalazi 4.5 ml sjaja. Aplikator je isti kao i kod Golden Rose tečnih mat ruževa, vrlo jednostavan za aplikaciju, uglavnom nije potrebno više od jednog sloja. Možete ga koristiti preko bilo kog ruža ili samog, s obzirom da je pigmentacija fantastična. Daje moderan metalik odsjaj vašim usnama. Skida se tokom jela, pa ga je neophodno korigovati po potrebi. Nijansa koju vam pokazujem danas je 07 Wine Red, a u prodaji možete naći još interesantnih nijansi ovih metalik sjajeva za usne.





Sledeći proizvod je Golden Rose Metals Metallic Eye Pencil - Golden Rose metalik olovka za oči koju možete naći u nekoliko svetlucavih nijansi, a nijansa koju ću vam pokazati danas je 04. U olovci se nalazi 1.6 gr proizvoda što znači standardna količina. Sama tekstura je srednje kremasta i izuzetno pigmentovana. Lepo izgleda i na kapku umesto ajlajnera, ali i na u waterline-u. Metalik odsjaj je primetan, ali suptilan u isto vreme.





Sledeći proizvod je takođe jedan od mojih favorita. U pitanju je Golden Rose Metals Metallic Eyeshadow - Golden Rose metalik mono senka za oči. Senka koju ću vam pokazati danas je predivne nijanse 03 rosette. Senke dolaze u kartonskom pakovanju u kome se nalazi plastično pakovanje sa 4.5 gr senke što je poprilično izdašno. Pigmentacija ove senke je prosto fantastična. Senku možete koristiti preko celog kapka samo nju ili u kombinaciji sa drugim senkama, najbolje na sredini kapka. Sa vlažnom četkicom efekat je još bolji, kao glitter.





I poslednji novitet za danas je Golden Rose Lip Butter - Golden Rose buter za usne u novom popularnom pakovanju u obliku jajeta. Ovaj simpatični buter za usne ima istu funkciju kao labelo, tu je da pruži hidrataciju vašim usnama, kao i zaštitu sa svojim SPF 15 faktorom za zaštitu od sunca. U samom pakovanju se nalazi čak 8 gr proizvoda i možete ga naći u nekoliko verzija poput cookies i green apple koji možete videti na slici.

To bi bilo sve za ovaj post dragi moji! Da li ste probali neke od ovih proizvoda? Kakva su vaša iskustva sa Golden Rose Metals kolekcijom? Recenziju prethodnih Golden Rose Metals proizvoda možete pogledati ovde i ovde.

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: